Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

13. 05. 2017. 15:59   >>  15:32

POLICIJA SAOPŠTILA

Ukraden rukopis "prethodnica" Hari Potera

Engleska policija saopštila je da je rukom pisana "prethodnica" za serijal o Hariju Poteru ukradena u Engleskoj.

U saopštenju se navodi da je rukopis ukraden tokom pljačke u Birmingemu između 13. i 24. aprila.

Glavni istražitelj Pol Džonsi apelovao je na sve ljubitelje serijala o dječaku čarobnjaku da, ako vide priču ili im bude ponuđena na prodaju, to prijave policiji.

Autorka knjiga o Hariju Poteru Dž. K. Rouling je priču od 800 riječi napisala na parčetu kartona za dobrotvornu aukciju gdje je 2008. prodata za 25.000 funti.

Priča se dešava tri godine prije Harijevog rođenja i govori o problemu sa "normalskom" policijom u koji zbog brze vožnje motora upadaju Harijev otac Džejms i kum Sirijus Blek prije nego što pobegnu uz pomoć metli, bubnjarskih palica i veoma malo magije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније