Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

17. 05. 2017. 11:51   >>  11:25 1

OTAŠEVIĆ ZA "98"

Postalo je loše ako svi ne vide što si jeo

Radio 98 uvrstio je u programsku šemu novu rubriku "Fejsbuk pitanje dana", u okviru koje na isto odgovaraju poznate ličnosti.

 

Na današnje Fejsbuk pitanje Radija 98 "Ako nije bilo na društvenim mrežama, kao da se nije ni desilo", odgovorio je glumac Momčilo Otašević.

"Jesam jedan od onih koji kažu 'Ako nije bilo na društenim mrežama, kao da se nije ni desilo, jer je to trend i zato što je strašno loše ako se sve ne okači, ako svi ne vide što si jeo, kad si jeo, đe si bio", kazao je Otašević.

Momčilo je rekao i da na društvenim mrežama dnevno provede najviše 15 minuta.

Poslušajte kompletan odgovor Momčila Otaševića:

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније