Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj.

18. 05. 2017. 11:29 >> 11:14
3

KANSKI FESTIVAL

Monika šokirala strastvenim poljupcem

Dok su se neke dame isticale toaletama, druge dubokim dekolteima, treće šlicevima, voditeljka Monika Beluči ukrala je svim damama pažnju kako je kročila na scenu.

 

 Belučijeva, obučena u dugu teget haljinu rekla je da "identitet filma nema ni roda, ni zastave, ni granice" i odala počast Almodovaru "čovjeku koji voli žene".

Monika je vodila program sa francuskim komičarem, Aleksom Lucom. Kako bi zabavila goste, otplesala je, a potom i iznenada poljubila komičara. Ovaj poljubac dočekan je sa oduševljenjem, a mnoge je šokirala smjelost.

Poljubac je trajao nekoliko sekundi, i nakon toga se čuo gromoglasan aplauz.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније