Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

10. 06. 2017. 09:53 >> 09:26
1

ZBOG SILOVANJA

Žrtva tražila zatvaranje slučaja protiv Polanskog

Samanta Gejmer je od suda u Los Anđelesu zatražila da se zatvori slučaj protiv reditelja Romana Polanskog po optužbi da ju je silovao prije 40 godina.

 

"Preklinjem vas da razmotrite zatvaranje slučaja, iz saosećanja prema meni i mojoj porodici", rekla je Samanta Gejmer koja je na sud došla u pratnji supruga.

Ona je juče rekla da je nedavno dobila unuku i da zbog toga želi da se sve završi.

"Ne želim da budem u situaciji da moram da objašanjvam unuci zašto ne može da izađe napolje ili da se javi na telefon, zašto su kamere ispred kuće i konačno da joj pričam o nečemu što se dogodilo 1977. godine", rekla je Gejmer, koja sa porodicom živi na Havajima.

Sud treba da presudi da li zahtev Samante Gejmer može da se uzme u obzir i da li ima osnova za zatvaranja slučaja.

 

Polanski je optužen da je drogirao i silovao djevojčicu u kući Džeka Nikolsona 1977. Reditelj je priznao da je imao seksualni odnos s njom kada su teže optužbe odbačene i proveo je 42 dana u pritvoru prije nego što je pušten uz kauciju, a zatim pobjegao u Francusku.

Gejmerova je ranija izjavila da je oprostila Polanskom i više puta rekla da želi da se slučaj završi.

Polanski (83) živi u Francuskoj. Sa 21 dugometražnim filmom, on je osam puta nagrađivan nagradom Cezar, dva puta za najbolji film, "Tesa" (1980) i "Pijanista" (2003), za koji je dobio i Oskara, i četiri puta kao najbolji reditelj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније