Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

12. 06. 2017. 19:30 >> 19:10
1

SA OI 1984.

Džordanove patike prodate za 190.000 $

Patike koje je nosio Majkl Džordan za vrijeme finala košarke na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine, prodate su za tačno 190.372 dolara.

Džordan je u bijelo-plavim patikama marke "Konvers" 10. avgusta 1984. godine postigao 20 poena na utakmici protiv Španije.

Košarkaš je te patike sa autogramom poklonio dječaku od 11 godina koji prikuplja lopte na utakmicama, saopštila je aukcijska kuća Es Si Pi Oukšens (SCP Auctions) koja je organizovala onlajn prodaju.

Mnogi smatraju da je Džordan najbolji košarkaš svih vremena. Njegov snažan odraz i zakucavanje sa linije slobodnih bacanja doneli su mu nadimke "Er Džordan" i "Njegovo leteće visočanstvo".

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније