Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

05. 08. 2017. 23:54   >>  23:21 1

PRODAJE

Tramp smanjio cijenu vile na Karibima

Američki predsjednik Donald Tramp odlučio je da proda svoju vilu na Karibima za 16,9 miliona dolara.

Tramp je prvobitno vilu prodavao za 28 miliona dolara, ali je, zbog lošeg odziva kod investitora, odlučio da cijenu spusti za čak 11 miliona.

Iako se nigdje ne pominje Tramp, agencija za nekretnine navodi da je kuća ogromna i da se nalazi u prvom redu do plaže, prenose Nezavisne novine.

Ima devet soba, bazen koji se grije, fitnes centar i teren za tenis.

"Ova nekretnina je provokativna. Sa tim ko joj je vlasnik dolazi i neželjena pažnja. Svakako svi pričaju o njoj, ali ne vidimo ispred nje potencijalne kupce", naveli su iz agencije za nekretnine.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније