Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

23. 08. 2017. 22:48 >> 22:22

NAKON INCIDENATA

Klunijevi dali milion za borbu protiv rasizma

Džordž i Amal Kluni poklonili su milion dolara za borbu protiv mržnje i rasizma, nekoliko dana poslije nasilja u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, saopštila je američka organizacija koja nadgleda aktivnosti ekstremističkih pokreta u SAD.


Donacija poznatog para koji je vrlo uključen u društvena dešavanja dolazi poslije sve veće mobilizacije u SAD gdje nedjelju dana stižu prilozi za organizacije koje se bore protiv rasizma.

Jedna žena je poginula, a 19 osoba je povrijeđeno nedavno u Šarlotsvilu, u Virdžiniji, kada je automobil uletio među okupljene na kontraskupu onome što se smatra najvećim okupljanjem bijelih nacionalista u posljednjoj deceniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније