Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 08. 2017. 23:34   >>  23:08

IMANJE U KONEKTIKATU

Prodaju farmu Marka Tvena za 1,8 miliona $

Farma koja je nekad bila u vlasništvu poznatog američkog pisca Marka Tvena oglašena je za prodaju po ceni od 1,8 miliona dolara.

Imanje u Redingu u američkoj saveznoj državi Konektikat ima 18,7 jutara i nalazi se odmah pored Tvenove seoske kuće, poznate pod imenom "Stormfild", navodi Konektikat post.

Tven je 1909. godine kupio tu farmu svojoj ćerki Džin Klemens i nazvao je "Džinina farma", ali ona je ubrzo umrla, a on pet mjeseci kasnije, u aprilu 1910.

Agencija za nekretnine Vilijam Revis saopštila je da kuća ima pet spavaćih soba i četiri kupatila, i da se na imanju nalaze i bioskop, bazen sa slanom vodom, ribnjak i ambar, sagrađeni '60-ih godina 19. vijeka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније