Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 10. 2017. 23:53   >>  23:23

ONLAJN AUKCIJA

Na prodaju Elvisova kuća, haljine Merilin...

Niz predmeta slavnih ličnosti među kojima su kuća iz djetinjstva Elvisa Prislija, haljina Merilin Monro, radio Džona Kenedija i crni šešir Majkla Džeksona biće ponuđeni na onlajn aukciji 11. novembra u SAD.

Na prodaju je između ostalog mala drvena kuća sa više od šest hektara imanja u sjeveroistočnom Misisipiju u kojoj je Elvis Prislii živio godinama prije nego što je postao kralj rokenrola, gdje se igrao sa drugom djecom na obližnjoj poljani.

Među predmetima koji će biti ponuđeni su i vojna uniforma Toma Henksa iz filma "Forest Gamp", providni akrilni klavir pjevačice Vitni Hjuston, kišobran s drškom u obliku papagaja koji je nosila glumica Džuli Endrus u filmu "Meri Popins" i BMV Hjua Hefnera iz 1973. godine.

Na aukciji koju organizuje aukcijska kuća GWS iz Južne Kalifornije ukupno će biti ponuđeno 150 predmeta, uključujući još predmeta vezanih za Elvisa, kao što je njegov privatni avion, roze kadilak iz 1957. godine, brod nazvan "Haund dog" (Hound dog), dvosobna prikolica sa njegovog ranča "Circle G".

Među predmetima je radio koji je nekad bio u vlasništvu predsjednika Džona Kenedija, haljina, spavaćica i kombinezon njegove pokojne supruge Žakline Kenedi kasnije Onazis, odjeća glumice Riz Viderspun iz filma "Pravna plavuša" (Legally Blonde) i jaguar iz 1993. godine koji je bio u vlasništvu pokojne glumice Ane Nikol Smit.

Vlasnica aukcijske kuće Brižit Krus rekla je da je autentičnost svih predmeta slavnih provjerena na razne načine.

"Njihovi predmeti su rijetki ali više od bilo kakve novčane vrijednosti obožavaoci pridaju emocionalnu vrijednost za posjedovanje nečega što je bilo u kontaktu sa njihovim idolima", rekla je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније