Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

21. 11. 2017. 16:34   >>  16:25

BERLIN

Zaplijenjeno 100 Lenonovih ukradenih predmeta

Njemačka policija je u Berlinu zaplijenila 100 ukradenih predmeta koji su pripadali Džonu Lenonu, među kojima su tabakera, rukom napisana partitura, tri dnevnika i dva para Lenonovih naočara s metalnim okvirima.

Portparolka policije Vinfrid Vencel rekla je danas da je nalaženje ukradenih predmeta "veliki uspjeh" i za svijet muzike i za Lenonovu udovicu Joko Ono.

O tim predmetima, ukradenim od Joko Ono 2006.  u Njujorku, njemačke vlasti su saznale jula, kada ih je o tome obavijestio stečajni upravnik jedne berlinske aukcijske kuće.

Dvije nedjelje kasnije su konfiskovali te predmete aukcijske kuće, a juče uhapsili jednog osumnjičenog da je ilegalno trgovao tim predmetima, dok drugi osumnjičeni koji živi u Turskoj, "nije dostupan".

Identitet uhapšenog 58-godišnjaka nije objavljen. Lenona, muzičara i kompozitora Bitlsa, 1980. je u Njujorku ubio jedan njegov poremećeni obožavalac

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније