Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B.

02. 03. 2018. 23:54 >> 23:52

KENSINGTONSKA PALATA

Na vjenčanje pozvano 2.500 građana

Na vjenčanje britanskog princa Harija i njegove vjerenice Megan Markl, koje će biti održano 19. maja u palati Vindzor, pozvano je više od 2.500 građana, saopštila je Kensingtonska palata.

Gosti iz svih djelova Velike Britanije biće u prilici da vide dolazak mlade i mladoženje, kao i svadbenu povorku dok bude odlazila iz zamka, navodi AP.

Mladenci žele da dan njihovog vjenčanja bude organizovan tako da omogući građanima da se osjete djelom proslave.

"Ovo vjenčanje, kao i sva ostala vjenčanja, biće trenutak zabave i radosti koji će odraziti karakter i vrijednosti mlade i mladoženje", saopštila je Kensingtonska palata.

Među 2.640 gostiju biće 200 predstavnika dobrotvornih organizacija, đaci iz lokalnih škola i pripadnici lokalnih zajednica.

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl će se vjenčati tačno u podne 19. maja u kapeli Svetog Đorđa, u palati Vindzor.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније