Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ pogled.ba ]

05. 03. 2018. 12:17 >> 12:14
2

RUŽNO I KORISNO

Donesu pacova, dobiju pivo

Studentima na Novom Zelandu ponuđeno je besplatno pivo za svakog pacova kojeg uhvate i donesu, živog ili mrtvog.

Biznismen Garet Morgan, koji je ranije vodio kampanju za zaštitu ptica od mačaka, sada je na čelu projekta "Beer for Rats". Udružio se sa univerzitetom Viktoria u Velingtonu kako bi podstakao studente da se uključe u borbu protiv velikog broja pacova.

Morgana su zvali i sa drugih univerziteta. Ima dosta zainteresovanih za taj projekt. "Zvali su nas ljudi iz drugih gradova, čak dolaze kod nas i pozivaju nas da dođemo u njihova mjesta", izjavio je Morgan.

"Sjeo sam i razmišljao šta studenti vole. Pivo je bilo logičan odgovor. Odlučio sam da je dobra ideja dati im mišolovke i nagraditi ih pivom za svakog uhvaćenog pacova", objasnio je Morgan kako je privukao studente za taj projekt, prenosi klix.ba.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније