Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ AP, Objavila: P.B. ]

13. 03. 2018. 09:30 >> 09:27

LOS ANĐELES

Sajentološka crkva otvorila televiziju

Sajentološka crkva koja ima oko 10 miliona sljedbenika širom svijeta pokrenula je sopstveni TV kanal na kojem će govoriti o svim aspektima svog učenja, saopštio je njen vođa Dejvid Miskavidž.

"Ljudi su radoznali i mi želimo da odgovorimo na sva pitanja, jer iskreno, sve što znate, niste čuli od nas i uvjeravam vas da nismo ono što očekujete", rekao je Miskavidž.

Sajentološku crkvu je 1954.godine osnovao pisac naučne fantastike L.Ron Habard. Njeni sljedbenici vjeruju da tehnologija može proširiti um i pomoći u rješavanju problema.

Sajentologija je, kao zakonski priznata religija, izuzeta od plaćanja poreza u SAD, dok u Njemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji nema takav vjerski status.

Među dugogodišnjim sljedbenicima sajentologije su i brojne poznate ličnosti kao što su: Tom Kruz, Dastin Hofman, Džon Travolta, Keli Preston, Oliver Stoun, Lari King, Liza Mari Prisli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније