Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

17. 03. 2018. 09:53   >>  09:50

U SANTA BARBARI

Žirafa rodila mladunče od oko dva metra

Žirafa Odri iz ZOO vrta u Santa Barbari u Kaliforniji donijela je ove nedjelje na svijet mladunče dugo 1,8 metara i teško 81,6 kilograma.

Mišel Grin iz ZOO vrta rekla je da je porođaj bio brz i da je sve išlo glatko, da je mladunče ženka stalo na noge i počelo da sisa poslije samo dva sata.

Na ljekarskom pregledu beba žirafa se pokazala kao jaka i zdrava. Za sada mama i beba žirafe se ne prikazuju javnosti.

Biće organizovano takmičenje da se izabere ime za bebu od ponuđenih opcija Amira, Makena, Naget i Kvintin.

ZOO vrt je saopštio da ima oko 37.000 Masaj žirafa u Keniji i Tanzaniji ali da spadaju u rizične grupe zbog lovokradica i pogoršanja njihovog prirodnog okruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније