Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ rts.rs ]

19. 03. 2018. 22:05 >> 22:10

NEOBIČNE SESTRE

Ne vjeruju da smo bliznakinje

Bliznakinje iz Birmingema, Mili i Marša, rijedak su fenomen sa 11 godina, jedna je svijetle puti, a druga tamnoputa, dok su na rođenju imale gotovo istu boju kože.

Marša danas ima bijelu kožu, plave oči i plavu kosu, poput njihove majke bjelkinje, dok Mili ima tamnu kožu, smeđe oči i crnu kosu i likom je na oca, koji je sa Jamajke.

Ove djevojčice, koje su svoju nesvakidašnju priču ispričale za Nacionalnu geografiju, već su svjesne šta znači rasizam i svakodnevno se susrijeću s pitanjem "da li su stvarno bliznakinje".

Njihovi roditelji kažu da nijesu marili za mišljenja drugih ljudi kada su ušli u vezu, a time su se vodili i kada su one došle na svijet.

Na rođenju se između djevojčica nije vidjela velika razlika, jer su imale sličnu boju kože, ali je poslije 10 mjeseci boja kože počela da im se mijenja.

Inače, neidentični blizanci se rađaju kada dva spermatozoida oplode dvije različite jajne ćelije, zbog čega devojčice međusobno liče kao i svaki drugi rođaci, a ne kao klasične bliznakinje.

Kod mješovitih brakova, na izgled djece utiču brojni faktori, kao što su preci roditelja, kompleksna pigmentna genetika i drugi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније