Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Radio Slobodna Evropa, Objavila: P.B. ]

28. 03. 2018. 10:32 >> 10:25

KANADSKA TINEJDŽERKA

Osvojila džekpot na osamnaesti rođendan

Kanadska tinejdžerka Čarli Lagard osvojila je džekpot kanadske lutrije kupivši prvi loto listić u životu povodom svog 18. rođendana.

Čarli je kupila listić i bocu šampanjca da bi obilježila punoljetstvo, a nakon što su izvučeni njeni brojevi, mogla je da bira između jednokratne isplate od milion kanadskih dolara (780.000 američkih dolara) ili hiljadu dolara mjesečno do kraja života.

Nakon što se konsultovala sa finansijskim savjetnikom, odabrala je isplate od hiljadu dolara mjesečno jer one nisu oporezovane, prenosi BBC.


"To je bez poreza, pa je ekvivalentno zaradi od 100 hiljada dolara godišnje i to je veliki početak za mladu damu", izjavio je portparol kanadske lutrije Patris Lavoa.

Čarli Lagard je izjavila da će iskoristiti novac za putovanja i obrazovanje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније