Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ nezavisne.com ]

01. 04. 2018. 09:31   >>  09:27 1

DVOJICA BANJALUČANA

Kažnjeni sa 400 KM zbog prvoaprilske šale

Nesvakidašnja vijest, koja pripada rubrici "vjerovali ili ne", stiže nam iz Banjaluke, a glavni akteri su R.L. (27) i njegov najbolji prijatelj I.K. (26) koji su dobili novčane kazne zbog prvoaprilske šale.

R.L. je taj koji je sve "sve" zakuvao. Odlučio je da se našali sa drugom u jednom banjalučkom lokalu. On je I.K. nalijepio na leđa papirić na kom je pisalo "Na 1. april magarac nosi papir", što je nasmijalo prisutne u kafiću.

Kada je shvatio da se njemu smiju I.K. je bilo je jasno da mu je prijatelj namjestio i naljutio se, te počeo da viče na R.L. Ustao je i krenuo kući, a R.L. je potrčao za njim. U međuvremenu su počeli da se prepiru, a I.K. je skinuo papir sa leđa i bacio ga ispred kafića.

Baš u tom momentu su prolazili policijski službenici koji su vidjeli bučnu raspravu dvojice prijatelja. Obojici su napisali kazne zbog narušavanja javnog reda i mira (jer su galamili) u iznosu od 200 KM. Tu nije bio kraj muka najboljih prijatelja. I.K. je dobio još 200 KM kazne zbog bacanja smeća na ulicu, a R.L. još 200 KM zbog vrijeđanja druge osobe.

Najzanimljivije u cijelom ovom slučaju, bar za one koji do sada nijesu shvatili, jeste da je tekst šaljivog karaktera. Zato šaljivdžije, danas je 1. april, samo naprijed, ali ipak oprezno i nemojte pretjerati, da ne naslutimo neke kazne ovom našom šalom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније