Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ telegraf.rs ]

22. 04. 2018. 21:00   >>  20:53

OSVETA MILIONERA

Evo zašto je ženu lišio nasljedsatva

Milioner je bio u braku više od 4 decenije, ali je nakon smrti ženu ostavio bez ičega. Za to je imao jedno objašnjenje

Vinford Hodž (94) iz Velike Britanije posjedovao je u trenutku smrti 2,8 miliona dolara na bankovnom računu. I pored tolikog bogatstva svojoj supruzi nije ostavio ništa.

Milioner iz Velsa je sa suprugom bio u braku 42 godine, ali je bogatstvo ostavio svojim stanarima, "koji su u nekoliko posljednjih godina njegovog života bili dobri prema njemu".

U pismu koje je priložio uz testament, Hodž je izričito naglasio da ne želi da 79-godišnja Džoan Tompson naslijedi bilo šta od njegovog bogatstva. Isto se odnosi i na njeno četvoro djece.

Milioner je svoju ženu proglasio "finansijski zbrinutom" i pored toga što njegova supruga na računu u banci ima skromnih 3.500 dolara.

Supruga preminulog milionera trenutno živi u staračkom domu uprkos njenoj želji da se vrati na porodično imanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније