Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B92; B.V.

03. 05. 2018. 20:09 >> 20:32

BIL GEJTS

Ćerki za diplomu poklon od 16 miliona

Ćerka američkog milijardera Bila Gejtsa uskoro će diplomirati na prestižnom američkom univerzitetu Stenford, a on joj je za diplomu kupio poklon vrijedan 16 miliona dolara - ranč na kome će trenirati jahanje.

 

Dženifer Gejts planira da se, nakon Stenforda, posveti takmičenjima u jahačkim sportovima najvišeg ranga, prenose mediji.

Zato joj je njen otac, Bil Gejts, kao poklon za diplomu, kupio farmu s konjima u Nort Salemu, koja se proteže na 124 jutra.

Prije četiri godine Gejts je potrošio 18 miliona dolara na ranč u San Dijegu, koji je kupio od fitnes gurua Dženi Krejg.

Dženifer Gejts opisuju kao jednu od najtalentovanijih jahačica mlađih od 25 godina.

Ona planira da se posveti jahačkoj karijeri godinu dana, a potom će, pošto je dobila diplomu biologa, upisati medicinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније