Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ zanimljivostidana.com ]

17. 05. 2018. 12:50   >>  12:43 1

POŠTENI NALAZAČI

Da komšiji ne crkne krava

Dečji san o pronalasku skrivenog blaga ostvario se jednom paru iz Njujorka kada su u dvorištu svoje kuće pronašli metalni sef pun zlata, dijamanata i novca. Razlog za radost, međutim, imale su komšije.

Ispostavilo se da 52.000 dolara koje su našli zakopane pripadaju njihovim komšijama koji su bili opljačkani sedam godina prije toga.

Blago u dvorištu Metju i Marija Emanuel pronašli su kada su unajmili radnike da im posade novo drveće. Do sada su živjeli kući već četiri godine potpuno nesvjesni šta krije njihov vrt.

Tek kada je jelen pojeo ostatke starog drveća ugledali su metalnu kutiju.

“Nijesmo shvatili da je riječ o sefu, mislili smo da su unutra neke žice od struje“, objasnio je Metju.
Radnici su izvukli kutiju, a unutra je pronađeno zlatno prstenje, uključujući i vjerenički prsten, novčanice od po 100 dolara i poludragi kamen.

"Bilo je nevjerovatno. Unutra je bio papir s adresom naših komšija. Pokucao sam na njihova vrata i pitao da li ih je neko opljačkao, a oni su rekli da jeste. Gospođa je bila u šoku", otkriva i dodaje da su joj policajci rekli da nakon pljačke nikada više neće vidjeti svoje stvari.

Pljačka se dogodila još 2011. godine, a komšije kojima je vraćen nakit nijesu željeli da otkrivaju svoje ime i prezime.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније