Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

13. 06. 2018. 10:27 >> 10:17
2

SASTANAK S TRAMPOM

Kim u Singapur nosio i portabl toalet

Sjevernokrejski lider Kim Džon Un je na samitu u Singapuru nosio i portabl toalet.

Dolazeći na samit sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom, Kim Džong Un je osim hrane i automobila otpornog na metke, ponio i portabl toalet.

Li Jun Keol koji radi u sjevernokorejskoj gardi rekao je da Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom gdje god da putuje, svuda po svijetu, prenosi CBS njus.

On je objasnio da je razlog za tako nešto što sjevernokorejski lider smatra da njegove "izlučevine sadrže informacije o njegovom zdravlju", zbog čega ne želi da ih ostavlja za sobom.

Kako se navodi, Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom i kada putuje po Sjevernoj Koreji, a južnokorejski mediji prenose da se prilagođeno kupatilo nalazi u Kimovom konvoju vozila sve vrijeme.

Portal zaključuje da se samit u Singapuru ne razlikuje od drugih putovanja, kao i da on jednostavno uvijek koristi lični, dobro čuvani toalet.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније