Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B.

17. 07. 2018. 09:53 >> 09:56
3

ZA KAJLI

Fanovi sakupljaju novac kako bi što prije postala milijarderka

Nakon što je magazin Forbes objavio informaciju da će Kajli Džener uskoro postati najmlađa milijarderka na svijetu, koja je svoje bogatstvo stekla samostalno, a da je do sada zaradila 900 miliona dolara, aktivirali su se njeni fanovi s ciljem da Kajli što prije postane milijarderka.

Kajli je 900 miliona dolara zaradila zahvaljujući svojoj liniji kozmetičkih proizvoda koju je pokrenula prije dvije godine.

Njeni fanovi su odlučili da pokrenu "crowfunding" kampanju, kako bi bogatstvo Kajli Džener, što prije iznosilo milijardu američkih dolara.

"Moramo sakupiti 100 miliona za Kajli i dati joj, veoma je važno", stoji u objavi njenih fanova koji doniraju u prosjeku pet dolara, a mediji navode da je jedan fan uplatio 1.000 dolara kako bi "pomogao" američkoj televizijskoj rijaliti zvijezdi i modelu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније