Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R.

21. 07. 2018. 14:17   >>  14:28 12

AMERIČKI VODITELJ

"Branimo CG, jer oni brane nas u Avganistanu"

Poznati američki voditelj i komičar Stiven Kolber u posljednjoj epizodi svoje emisije komentarisao je izjavu predsjednika SAD Donalda Trampa, koji je kazao da agresivni Crnogorci mogu izazvati treći svjetski rat, naglasivši da ta zemlja treba da brani Crnu Goru, jer mi branimo Ameriku kao NATO saveznik u Avganistanu.

Kolber je duhovito opisao razgovor američkog i crnogorskog vojnika u Avganistanu.

"Pretpostavljam da su stvari zaista čudne na bojištu - `hej, izvini što je moj predsjednik rekao da tvoja zemlja nije vrijedna toga da je branimo. Idem naprijed, pokrivaš me?`", slikovito se našalio.

Američki voditelj je rekao da je Tramp možda spomenuo Crnu Goru "jer njegovi ruski prijatelji nijesu ni željeli da ta zemlja uđe u NATO". 

On se osvrnuo i na prošlogodišnji samit NATO-a, kada je Tramp gurnuo premijera Crne Gore Duška Markovića. Imitirajući Trampa Kolbert je kazao "Gledaj, tvoje ime je možda Duško, ali moje srednje ime je kreten (`dushbag` na engleskom)".

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније