Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

16. 08. 2018. 23:45   >>  23:27

BAKINGEMSKA PALATA

Peraču sudova plata od 22.000 eura

Bakingemska palata je ove nedjelje, na sajtu Rojal Haushold, objavila oglas za posao perača sudova u kuhinji. U oglasu se navodi da je novi član osoblja potreban kako bi se obezbijedila "izvanredna usluga".

Godišnja plata na toj poziciji iznosi oko 22.000 eura, a posao podrazumijeva obezbjeđene obroke u palati i 33 dana godišnjeg odmora.

U oglasu se navodi da iskustvo nije uslov, ali da se traži "timski igrač sa inicijativom".

"Održavanjem kuhinje i higijene našim kuvarima i asistentima ćete omogućiti sve kako bi oni mogli da služe obroke tokom dana. Povremeno biste bili angažovani i kao ispomoć na pripremi hrane", navodi se u oglasu.

Bivši šef dvorske kuhinje Daren Mekgrejdi ranije je izjavio da je britanski dvor "sjajno mjesto za rad".

"Kuvanje u Bakingemskoj palati je nevjerovatno. Imao sam sve što sam očekivao. Namirnice najboljeg kvaliteta, najbolje sastojke, nevjerovatan proizvod...", izjavio je Mekgrejdi, koji danas posjeduje sopstvenu ketering kompaniju u Dalasu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније