Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Dnevnik.hr Objavila: P.B. ]

28. 08. 2018. 14:21   >>  14:05 4

ODMOR U SIBIRU

Putin plovi rijekom i divi se prirodi

Ruski predsjednik Vladimir Putin upustio se u još jednu avanturu u Sibiru, objavljeno je iz njegove kancelarije, a informaciju prati i niz fotografija na kojima se vidi kako ruski predsjednik planinari i plovi rijekom.

Na fotografijama Putin planinari sa rancem na leđima, bere pečurke, plovi rijekom Jenisej i divi se prirodi u društvu ministra obrane Sergeja Šojgua.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je rekao za Interfaks da je Putin proteklog vikenda bio u Tuvi u društvu Šojgua i šefa tajne službe Aleksandra Bortnikova.

Šojgu je porijeklom iz Tuve i često je zvao ruskog predsjednika u taj kraj.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније