Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

06. 10. 2018. 18:52   >>  18:32

PROTIV BERGZITA

U Londonu sjutra prostest pasa na av-av referendumu

U Londonu će sutra biti održan "av-av referendum" (Woofreferendum) ispred parlamenta tokom kojeg će nekoliko hiljada pasa protestovati zbog istupanja Velike Britanije u kojoj žive s vlasnicima, državljanima članica Evropske unije (EU).

"Želimo da održimo najveći lavež na svijetu", izjavio je inicijator skupa Danijel Elkan koji računa na humor Britanaca da im kućni ljubimci pomognu u blokiranju Bregzita.

Na skupu očekuje se između 4.000 i 5.000 pasa koji će se prošetati od centra Londona do parlamenta i sjedišta vlade.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci s raznim psima koji "iznose" svoje stavove o Bregzitu držeći natpise o tom pitanju.

Jedan od organizatora Dominik Dajer je rekao da će Bregzit biti katastrofalan za ljude a i za kućne ljubimce zbog nedostatka veterinara, povećanja cijena za njegu ljubimca i obustavu izdavanja evropskog pasoša za životinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније