Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.LJ. [ Buka ]

08. 10. 2018. 11:25 >> 11:05
4

LINIJOM PRIVUKLA PAŽNJU

Otkrivamo dijetu Kolinde Grabar Kitarović

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović proteklih sedmica privlači pažnju zbog stila, a i dobre linije.

 

Hrvatska predsjednica je smršala uz liposukcijsku dijetu koja je postala pravi hit među poznatim Hrvatima. Plan ishrane osmislio je sarajevski nutricionista Kenan Mandra, koji je “kriv” i za dobru liniju hrvatskog televizijskog voditelja Dalibora Petka. Za samo dvije sedmice, Petko je izgubio 10 kilograma i istopio 10 centimetara u struku.

“Probao sam razne dijete, ali ova je sigurno najbolja. Gubitak kilograma vidi se iz dana u dan i to odmah motiviše za dalje. Svako jutro probudio sam se s kilom manje”, kaže Petko.

Poznati voditelj na dijetu je nagovorio i svog oca Stjepana koji je postao lakši za impresivnih 26 kilograma. Liposukcijska dijeta, uz koju možete za dvije sedmice izgubiti 7 do 10 posto tjelesne mase, temelji se na povećanom unosu masti i proteina te smanjenom unosu ugljenih hidrata.

Piju se proteinski šejkovi, uzimaju aminokiseline, te jedu isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način. U dijetu se "kune" i Boris Kosmač, urednik, voditelj i organizator modnih događaja, koji je na ovom režimu skinuo 12 kilograma u 45 dana.

“Svoju težinu održavam upravo liposukcijskom ishranom koja me naučila kako da kombinujem hranu i kako da se ne prejedam”, ističe Kosmač.

Strastveni gurman u režimu se odrekao specijaliteta koje je pretežno zamijenio šejkovima te jednim konkretnijim obrokom.

“Liposukcijska dijeta temelji se na tri proteinska šejka te večeri koja se sastoji od proteina i povrća”, objašnjava Kosmač koji se ovom načinu prehrane vraća čim nabaci koji kilogram.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније