Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 10. 2018. 10:41   >>  22. 01. 2019. 14:24

NEMA VIŠE NAGAĐANJA

Megan Markl i princ Hari očekuju bebu

Nagađanjima je došao kraj. Megan Markl i princ Hari očekuju bebu u proljeće 2019. godine.

Nedjeljama se nagađalo da li je na putu još jedna kraljevska beba, a sada je Kengsintonska palata potvrdila prelijepe vijesti.

"Njihova visočanstva, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa radošću vas obavještavaju da je vojvotkinja od Saseksa trudna i da oćekuje bebu u proljeće 2019. godine“, pisalo je u saopšenju.

"Par je presrećan što može sa svijetom da podijeli ove prelijepe vijesti“, dodali su.

Srećne vijesti potvrđene su samo nekoliko sati otkako je kraljevski par stigao u Sidnej u okviru njihove internacionalne ture.

Kako prenosi britanski Ekspres, Megan je srećne vijesti podijelila sa kraljicom i kraljevskom porodicom u petak na vjenčanju princeze Judžin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније