Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.LJ. ]

17. 10. 2018. 22:57 >> 22:37
1

MILIJARDER OBJAVIO

Nova tekila nosiće naziv po Tesli

Ilon Mask, poznati milijarder i izumitelj, ne prestaje da iznenađuje svojim potezima.

 

Cijeli svijet sa budnom pažnjom prati njegov Tviter nalog, preko koga se upustio u bizarnu svađu sa jednim od heroja koji je spasavao djecu iz pećine na Tajlandu.

Tvitovi o tome da će privatizovati svoju kompaniju "Tesla" doveli su do toga da je ostao bez funkcije predsjednika Upravnog odbora najmanje tri godine.

Sada je preko Tvitera potvrdio da će se uskoro u prodaji naći i "Teslin" brend tekile koji će se zvati "Teslakila". Vest o tome da je Mask podnio zahtjev za patentiranje novog pića sa tim nazivom, objavio je CNBC.

Nikome nije jasno zašto je Mask odlučio da postane i proizvođač alkoholnih pića, a pogotovo tekile, a još je nevjerovatnija činjenica da je odlučio da to piće bude proizvod sa imenom njegove kompanije "Tesla". Takođe, sudeći po slici koju je objavio mask, na flašama sa ovom tekilom će se i nalaziti logo kompanije "Tesla".

Pitanje je da li je to zaista njegov plan, s obzirom na to da je Mask prvi put spomenuo "Teslakilu" u tvitu koji je objavio prvog aprila, a u kojem se našalio da će "Tesla bankrotirati" i da su njega našli obeznanjenog i okruženog flašama te tekile.

Sajt CNBC je prenio i da je on podneo zahtjev za patent u aprilu u Jamajci i da sada traži, na osnovu te aplikacije, patent i u Americi.

Ne možemo, a da se ne zapitamo šta li bi čuveni genije i Maskov idol Nikola Tesla, iako poznat po tome da je volio da pije alkoholna pića, rekao na to da se njegovo prezime nalazi na jednom brendu tekile.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније