Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ rts.rs ]

22. 10. 2018. 10:58   >>  18:42

INDIJANOPOLIS

Lavica ubila lava u zoološkom vrtu

Zuri, dvanaestogodišnja lavica, zadavila je svog partnera Njaka u njihovom prostoru u zoološkom vrtu u Indijanapolisu, prenosi Bi-Bi-Si.

Sa desetogodišnjim lavom, Zuri je živjela osam godina zajedno, a 2015. su dobili tri mladunčeta.

"Njak je bio veličanstven lav i svima će nedostajati", navela je uprava zoološkog vrta, dodajući da se sprovodi istraga o tome šta je izazvalo sukob.

Osoblje kaže da ih je uzbunila iznenadna neuobičajena količina rike, koja je dolazila iz prostora za lavove.

Kada su došli ugledali su Zuri kako čeljustima drži svog partnera za vrat i uprkos naporima da ih razdvoje, lavičine čeljusti nisu puštale dok Njak nije prestao da se pomjera.

Iz zoološkog vrta navode da između njih dvoje nikada do sada nije bilo agresivnog ponašanja, mada su u prirodi zabilježeni napadi slični napadi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније