Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

26. 10. 2018. 12:05 >> 11:47

U SAD

Ford povlači 1,3 miliona modela Focus

Kompanija Ford objavila je povlačenje 1,3 miliona modela Focus u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) zbog problema u sistemu za gorivo, koji može dovesti do gušenja motora bez upozorenja.

Opoziv obuhvata automobile proizvedene od 2012. do ove godine, sa dvolitarskim četvorocilindričnim motorima, prenosi Biznis.ba. 

Iz Forda su rekli da ventil može ostati otvoren, izazivajući previše vakuuma, a računar za kontrolu motora možda ne prepozna problem.

Prekomjerni vakuum može dovesti do gušenja motora i deformacije rezervoara za gorivo.

Do povlačenja je došlo nakon što je Nacionalna uprava za sigurnost saobraćaja predstavila Fordu žalbe vlasnika automobila. Ford je upozorio vlasnike da bi nivo goriva u rezervoaru morali držati najmanje do pola dok ne bude urađena popravka.

Dileri će reprogramirati računar i ukoliko bude potrebno zamijeniti ventil počevši od 10. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније