Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 02. 2013. 14:59 >> 14:58

DALJE OD LAŽI

Tajna 67-ogodišnjeg braka

Bračni par Ali Okur (91) i Tenzile Okur (86) iz turskog mjesta Mut, 67 godina živi u srećnom braku.Njihova međusobna privrženost i ljubav koja je svakim danom bivala sve veća, primjer je i česta tema zaljubljenih parova u tom dijelu Turske.

 

Bračni par Okur svoju ljubav je okrunio vjenčanjem 1946. godine, a do danas su izrodili desetoro djece i imaju 60 unučića.

Iako u poznim godinama, i danas su veoma vezani jedno za drugo. Tajna njihovog  lijepog i srećnog braka u direktnoj je vezi sa uzajamnim poštovanjem, iskrenošću i istinom.

"Ljubav ne smije završavati samo na riječima. Moguće je da bude trzavica, ali u tom trenutku ljubav mora biti jača od svega. Mi se nijesmo nikada svađali i zaista smo srećni. Nikada nijesmo odvojeno objedovali, niti se veselili ili tugovali jedno bez drugoga. Razumijemo se pogledom. Jedno drugom smo sve. Svoju ljubav smo prenijeli i na svoju djecu, kako bi i oni imali srećne i duge brakove", kazao je Okur.

Ističući da ih često posjećuju mladi parovi i, diveći im se, pitaju za tajnu njihvoe sreće u braku, Okur je kazao da je njegov savjet mladima da se drže podalje od laži, da budu dostojni svoje ljubavi i da se uvijek trude oko svoje voljene osobe kako bi je učinili najsrećnijom na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније