Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Super žena, Objavila: M.M.Lj. ]

19. 11. 2018. 23:43 >> 23:20

NIJE HIR

Ćerka Anđeline i Breda sve više liči na dječaka

Dok se čeka na prvo ročište povodom starateljstva, holivudska glumica Anđelina Džoli provodi vrijeme sa djecom.

Otkako su se rastali, glumci Anđelina Džoli i Bred Pit ne uspijevaju da se dogovore o starateljstvu nad njihovo šestoro djece. Izgleda da će sud imati posljednju riječ, a glumica je juče slikana kako provodi vrijeme sa njihovo troje biološke djece.

Šajlo Nuvel (12) je rođena 2006. godine kao najstarija ćerka slavnog para uvek izaziva najviše pažnje jer je od druge godine odgajaju kao dječaka. Mnogi su nakon ovih fotografija konstatovali da djevojčica sve više liči na dječaka.

Za Šajlo kažu da je odmalena željela da se oblači kao dječak i da je insistirala da joj se ukućani obraćaju u muškom rodu. Kako vrijeme prolazi ona sve više liči na dječaka što zbog kratke kose, što zbog muške odjeće koju nosi. Još jednom je potvrđeno da njena želja nije samo dječji hir.

Šajlo i Anđelini su se u šetnji pridružili i blizanci Noks i Vivijen koje su Bred i Anđelina dobili 2008. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније