Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

06. 12. 2018. 09:07   >>  08:44 1

SAGA O BELKI

"Nemamo ni kozu, ni 20.000 eura"

Žiteljima sela Ranilović kod Aranđelovca telefon juče nije prestajao da zvoni, a sve zbog navodne koze, po imenu Belka.

Da je Belka "pojela 20.000 eura" izvjesnoj porodici Simić, koja se spremala za kupovinu 10 hektara zemlje, objavio je lokalni aranđelovački portal.

Vijest se ubrzo proširila regionom, a bijes mještana Ranilovića je opravdan, jer će neko pomisliti da su bogati i postati meta lopova.

Ljutiti Simići iz sela Ranilović, bili su vidno bijesni u razgovoru sa novinarima "Blica".

"Telefon od jutros ne prestaje da mi zvoni. Prestanite da me zovete! Nemam ni kozu, nemam ni pare", kratko je rekla Simićka iz Ranilovića, dodavši da ona nije čula za incident jer se "nije dogodio".

Kao je objavio Aranđelovacinfo.rs, Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupili 10 hektara zemlje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније