Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Index.hr, Objavila: R.P. ]

14. 12. 2018. 22:25   >>  21:55

IPAK ISKORIŠČENO

U avionu zaboravljeno srce za transplantaciju

Avion kompanije Sautvest na letu iz Sijetla za Dalas, morao je da se vratiti, nakon što je posada otkrila ostavljeno srce za transplantaciju, prenijeli su američki mediji.

Sautvest Erlajns, objavio je da je srce prevezeno iz Kalifornije u Sijetl, gdje je trebalo da završiti u bolnici kako bi se iskoristili srčani zalisci. Međutim, ono nikad nije iskrcano i to je otkriveno kad je avion bio gotovo na pola puta do Dalasa.

Putnici su bili šokirani kad ih je pilot obavijestio da avion, nakon što je preletio 950 od planiranih 2500 kilometara, mora da se vratiti na aerodrom polaska. Let je trajao tri sata.

Doktor koji je bio među putnicima, kazao je za časopis Sijetl Tajms, da se radi o "strašnom slučaju ogromne neodgovornosti".

Prema navodima stručnjaka, srce je ipak u roku u kojem se može iskoristiti, stiglo u bolnicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније