Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

16. 12. 2018. 14:07   >>  13:41

SVAKOG DANA

Džejmi Oliver žali što je postao poznat i slavan

Jedan od najpoznatijih svjetskih kuvara Džejmi Oliver otkrio je, u ispovijesti za birtanski Gardijan, da svakoga dana žali što je postao poznat i slavan.

"Svakoga dana poželim da nikada nijesam postao poznat. Ali ipak, iz svoje slave mogu da zaključim bar jednu dobru stvar - imam sreće što sam tokom godina upoznao mnogo divnih ljudi. I sada sam okružen divnim ljudima zbog kojih sam svakodnevno zahvalan, jer radimo posao koji volimo i stalno smo nasmijani", rekao je oznati kuvar. 

Džejmijev uspon je počeo još devedesetih godina prošlog vijeka.

Njegov životni cilj je bio da svijetu predstavi kuhinju koja će biti jednostavna, zdrava i svima dostupna. Svjetsku slavu stekao je svojim televizijskim emisijama, koje su pratile nekoliko knjiga. 

Džejmijeva životna priča, koja je ranije nezaustavljivo rasla, posljednjih nekoliko godina, međutim, počela je da se ruši kao kula od karata.

Svoj prvi restoran Džejmi Oliver je otvorio 2008. godine i sa njim je, za kratko vrijeme, postigao veliki uspjeh. A zatim je otvorio još 37 restorana.

A onda su obožavaoci počeli da mu zamjeraju da njegov srdačan pristup sve češće izostaje, kao i da je postao veoma sličan drugima.

Džejmi Oliver je ubrzo bankrotirao. Međutim, za sebe i sam kaže da je radoholičar, kao i da se njegova tajna krije u strogom rasporedu.

Slavni kuvar vjeruje da će uz podršku supruge i njihovo petoro djece ponovo uspjeti da se vrati na staze uspjeha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније