Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Tanjug, objavila B.B. ]

17. 12. 2018. 22:16 >> 21:50

U NJEMAČKOJ

Huligani prosuli 15.000 litara mlijeka

Na hiljade litara mlijeka iscurilo je i potom se zamrzlo na ulici u gradu Retenu u njemačkom regionu Vestfaliji, nakon što su nepoznati huligani otvorili slavine na parkiranoj cisterni za prevoz mlijeka, saopštila je njemačka policija.

Vozač je parkirao cisternu na parkiralištu u Retenu, kako bi rano ujutro pokupio dodatno mlijeko sa seoskih domaćinstava u blizini.

Kada se vratio, vidio je da se 15.000 litara mlijeka izlilo na ulicu, a kako je temperatura bila četiri stepena ispod nule, mlijeko se zamrzlo, prenijela je Hina.

Količina je bila tolika da je prekrila cijelu širinu ulice, te je 20 vatrogasaca i nepoznata količina soli i vode bilo potrebno da se ulica očisti.

Za huliganima, koji su u subotu na nedjelju otvorili slavine na cisterni, se traga.

Samo pedesetak kilometara dalje, u gradu Verlu prije nedjelju dana iz lokalne fabrike čokolade na ulicu su iscurile tone tog tečnog slatkog deserta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније