Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, objavila B.B. ]

23. 12. 2018. 23:27 >> 22:59
2

BOŽIĆNO DARIVANJE

Bivši pacijent osoblju bolnice poklonio boce šampanjca

Služba za reanimaciju jedne bolnice na jugu Francuske bila je prijatno iznenađena poklonom bivšeg pacijenta koji nije želio da im kaže ime, a koji je svakom članu poslao po jednu bocu šampanjca za predstojeći Božić, prenio je danas radio Frans enfo (France Info).

"Zahvalan sam što ste mi poklonili drugi život", navodi se u pismu bez potpisa, upućenom ljekarima i medicinskom osoblju, koji ih ima ukupno 60.

Ljekari su rekli da su veoma iznenađeni paketom i dodatno motivisani da se bore pošto je u pitanju mala bolnica koja je u lošijem stanju, a kružile su priče da će služba za reanimaciju bolnice biti zatvorena.

U Francuskoj vlada praznična atmosfera uoči Božića, a običaj je da se, pored poklona članovima porodice, prijateljima i kolegama na poslu, daju pokloni i ukazuje pažnja i drugim ljudima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније