Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ Anadolija ]

01. 01. 2019. 12:15   >>  12:56 1

TURSKA

Divlji konji ukras planine i inspiracija fotografima

Krdo divljih konja na turskoj planini Erciyes postaje sve popularnija turistička atrakcija, posebno za profesionalne i amaterske fotografe.

Riječ je o krdima od nekoliko stotina divljih konja koji već dugo žive na nenaseljenim dijelovima planine.

Poznato je da su mještani tog kraja u prošlosti po završetku jesenskih poslova puštali konje u planinu na kojoj su preživljavali zimu i sami pronalazili hranu. Pretpostavka je da su tako nastala krda divljih konja.

Ljepota galopa krda konja na snijegom prekrivenoj planini oduzima dah posjetiocima, a za fotografe se organiziraju i posebne posjete.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније