Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

01. 01. 2019. 18:33 >> 18:14
1

POGLEDAJTE

Pas slikar, njegova djela se prodaju

Hanter je pas koji stvara umjetničke, apstraktne slike i već ga hiljade ljudi prati na društvenim mrežama.

Ovaj petogodišnji pas živi u Alberti u Kanadi zajedno sa svojim vlasnicima Keni Au i njegovom ženom Denis Lo.

"Naša kuća ima veliki zid na koji smo stavili umjetnička djela. Tražili smo svašta nešto da izaberemo, ali smo bili neodlučni i onda nam je sinula jedna ideja. S obzirom na to da je naš pas dio našeg života i da ga volimo mnogo, odlučili smo da ga naučimo da drži četkicu kako bi nam naslikao djela za naš zid. On je zaista uzeo u usta četkicu, umočenu u boju i počeo da šara po platnu", rekao je vlasnik psa, a prenosi Petface.

Kada su prvi put ovo počeli to da rade, bilo je u želji da mu ne bude dosadno i da se zabavlja nečim. Slikarstvo je od tada postalo njegova svakodnevica i sada ne ispušta iz usta četikicu i stalno traži novo platno.

Kako je Hanter neprekidno izražavao svoju kreativnu prirodu, par je odlučio da pokrene Instagram stranicu njegovih radova i prodavnicu gdje svako može kupiti njegova remek-djela po cijeni od 38 dolara.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније