Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

12. 01. 2019. 19:27   >>  19:08 3

ISPLATI JOJ SE

Novinarki 30 miliona zbog otkaza

Megin Keli, jedna od najplaćenijih osoba u svijetu novinarstva, izgubila je posao, ali će joj biti isplaćen novac kao podsjetnik na njen trogodišnji ugovor vrijedan 69 miliona dolara.

To je otkrio anonimni izvor upoznat sa sporazumom između Keli i njene novinarske kuće En-Bi-Si, navodeći da će, prema konačnom sporazumu, Keli dobiti čak 30 miliona dolara.

NBC podsjeća da je ova vijest uslijedila nakon nekoliko mjeseci pregovora o Kelinom ugovoru, a nakon što je u oktobru izgubila posao kao voditeljka emisije "Megin Keli Danas" na tom programu.

Njena emisija je ukinuta nakon što je komentarisala nošenje maske osobe crne kože u sklopu kostima tokom praznika Noć vještica.

Keli se odmah nakon te emisije izvinila za komentar, a već narednog dana to je učinila i u programu.

"Stranke su razriješile svoje sporove i Megin Keli više nije zaposlena na NBC-u", saopštio je NBC.

Njen prelazak sa Foks njuza na NBC 2017. bio je detaljno propraćen upravo zato što je jedna od najplaćenijih osoba u novinarstvu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније