Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

14. 01. 2019. 19:53   >>  15:45 1

NAJVIŠE LAJKOVA

Jaje "srušilo" Kajli

Fotografija na kojoj Kajli Džener drži ruku svoje tek rođene ćerke do nedavno je bila fotografija sa najviše lajkova na Instagramu. Ta fotografija imala je 18 miliona lajkova, a sada ju je u tome preteklo - jaje.

 

Da, najobičnije jaje na bijeloj pozadini. Profil koji je nedavno otvoren, a na kojem se nalazi samo jedna fotografija jajeta, zove se "Jaje koje drži rekord".

"Hajde da pokušamo da postavimo rekord i da ovom fotografijom osvojimo najviše lajkova, više i od Kajli Džener koja trenutno drži taj rekord sa 18 miliona lajkova", navodi se u opisu fotografije.

Ovo jaje za sada ima 25 miliona lajkova, a zanimljivo je da je juče za samo tri sata od 14 miliona došlo do cifre od 18 miliona.

Na jajetovu pobjedu reagovala je i sama Kajli, koja je uzela jaje i razbila ga o asfalt.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније