Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ klix.ba ]

17. 01. 2019. 23:20 >> 23:01

"VRIJEME ZA PROMJENU"

"Family Guy" izbacuje šale na račun LGBT osoba

Prema riječima izvršnih direktora popularne animirane serije "Family Guy", oni će prestati da snimaju i emituji epizode sa šalama na račun LGBT osoba. Kao razlog navode da je vrijeme da se emisija promijeni.

Izvršni direktori Rič Apel i Alek Sulkin su izjavili da je vrijeme da se emisija razvije, ali da će ostati dosljedna sebi i neće se puno mijenjati.

Emisija je prvi put emitovana 1999. a producenti tvrde da je vrijeme da se emisija promijeni nakon 20 godina, radi kulture i promjena u okolini.

"Ako pogledate epizode iz 2005. i 2006. i uporedite ih sa emisijama iz 2018. i 2019. vidjećete da postoji nekoliok razlika. Neke stvari koje smo lako `gurali` u program tada, danas ne možemo jer više nije prihvatljivo da se to radi. Poseban akcent će se staviti na šale vezane za LGBT populaciju", rekao je Sulkin.

Animirana serija se već dugo smatra kontroverznom jer konstatno pomjera granice prihvatljivog, ali Apel i Sulkin tvrde kako je vrijeme da se neke stvari promijene.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније