Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

15. 01. 2019. 23:44   >>  23:15

OŽALOŠĆENA VLASNICA

Potrošila 5 hiljada dolara za sahranu psa

Saša Smajic iz Londona odlučila je priuštiti svom psu najbolji mogući ispraćaj te je za njegovu sahranu izdvojila skoro 5.500 američkih dolara. Ona je kupila cvijeće, organizovala kočiju, golubove i još mnogo toga.

 

"Željela sam da sve bude bijelo te da izgleda kao da je on anđeo. Isplanirala sam put od veterinara pored moje kuće pa sve do parka u kojem je provodio najviše vremena, jer sam htjela da se on pozdravi sa svime što je poznavao. Isto tako sam željela da skupa obiđemo sva ta mjesta posljednji put", kaže Saša.

Dodala je da je nakon njegove smrti bila izolovana od ljudi te da se zaključala u sobu sedam dana bez hrane.

"Još osjetim jaku bol u grudima, imam osjećaj da mi je neko iščupao dio mene i da je unutra sada samo praznina. Bilo mi je teško naći nekoga ko će prihvatiti moju viziju sahrane. Kada sam se napokon dogovorila oko sahrane, bila sam jako srećna i zadovoljna što su se svi suosjećali sa mnom", rekla je.

Sašin pas se zvao Kapetan i udomila ga je kada je imao samo sedam mjeseci, nakon što su joj rekli da je korišten za borbe pasa. Kapetan je u početku bio stidljiv i rezervisan, ali se kasnije sve više opuštao I onda je zavolio Sašu i njenu por odicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније