Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

22. 01. 2019. 23:50   >>  23:25

POGLEDAJTE REAKCIJU

Beba prvi put čuje sestrin glas

Kerol Dajen Benjamin, majka dvoje djece iz Medisona, postavila je na internet snimak svoje kćeri Skarlet nakon što je prvi put čula glas svoje starije sestre.

Ovaj je video za kratak period postao viralan pa je do sada pregledan više od 161.000 puta i dobio je više od hiljadu reakcija.

Naime, malena Skarlet rođena je tri mjeseca prije vremena i Kerol je znala da će put oporavka nakon nekoliko zdravstvenih komplikacija biti dug za njenu bebu.

Skarletini roditelji nisu na početku shvatili da ima problema sa sluhom. Tek kada je malena Skarlet u jedanaestom mjesecu života dobila svoj prvi slušni aparat, njena majka je postala svjesna koliko je prije njega Skarlet slabo čula.

"Do tada je reagovala na većinu zvukova pa smo mislili da čuje dobro. Tek nakon ovoga što sam danas vidjela, znam da ona zapravo i nije čula tako dobro", rekla je Kerol.

Njena reakcija nakon što je prvi put čula glas svoje sestre oduševila je sve na društvenim mrežama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније