Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ klix.ba ]

30. 01. 2019. 22:13 >> 21:41
1

HUMANITARNA AKCIJA

Noris domaćin trke gdje su svi maskirani u njega

Čak Noris je tako brz da može trčati i udarati se u potiljak, kaže jedan od viceva o američkom majstoru borilačkih vještina i glumcu, a koliko su brzi njegovi fanovi uskoro će vidjeti i sam Noris kao domaćin humanitarne trke "CForce Chuck Norris 5K".

Naime, 4. maja ove godine održati će se prva "CForce Chuck Norris 5K" trka u Texasu, koja će fanovima američkog borilačkog maga ponuditi nezaboravni doživljaj i zabavu. Jedan od ciljeva je i razbijanje svjetskog rekorda u okupljanju najviše ljudi maskiranih u Čak Norisa na jednom mjestu.

Trka je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac biće doniran organizaciji "Kickstart Kids", koju je Noris osnovao kako bi pomogao razvoju studenata kroz borilačke vještine, te organizaciji "Mercy Project" koja radi na okončanju ropstva djece u Gani.

Svi fanovi mogu napraviti svoj kostim Čaka Norisa, a nagrade će biti dodijeljene za najbolji ženski, muški i dječiji kostim.

Svi koji se prijave, dobiće majicu i lažnu bradu.

Najzanimljivije od svega jeste što će i sam Noris biti dio trke ,te će sve učesnike koji istrče pet kilometara pozdravljati na cilju.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније