Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

30. 01. 2019. 20:35 >> 20:05

BEZ OZBILJNIH TEMA

Ovogodišnje Superboul reklame pune zvijezda

Kompanije koje planiraju da iskoriste ovogodišnji Superboul, finale američkog fudbala, za reklamiranje svojih proizvoda nijesu štedjele na angažovanju zvijezda koje će se pojaviti u reklamama, pa će tako gledaoci NFL finala moći da vide Saru Mišel Gelar u horor parodiji ali i Džefa Bridžisa i Saru Džesiku Parker kao ljubitelje piva Stela artoa.

Marketinški stručnjaci se nadaju da će obezbijediti više nego dobrodošlo skretanje pažnje i zabavu u vrijeme stalnog ekonomskog straha i veoma polarizovane političke klime u SAD. Superboul LIII će tako biti koliko borba za titulu Nju Ingland Petriotsa i Los Anđeles Remsa na terenu stadiona Mercedes-Benc u Atlanti toliko i borba među kompanijama za pažnju gledalaca.

Slavne ličnosti su oduvek bile sigurna investicija za privlačenje pažnje onih gledalaca Superboula koji ne žele da im se drže predavanja. Uočljivo je smanjenje broja reklama s otvoreno političkom porukom kakve su se mogle videti na finalnom meču 2017. godine.

"Velika tema je povratak laganom humoru. Prepoznato je da je Superboul prije svega zabava", kaže profesor Kim Vitler.

Reklama od 30 sekundi tokom Superboula može koštati više od pet miliona dolara. Očekuje se da u SAD više od 100 miliona ljudi prati duel Petriotsa i Remsa u nedjelju po lokalnom vremenu. Direktor jedne kompanije koja se prvi put odlučila za reklamiranje tokom Superboula kaže da je to učinjeno jer utakmica ima "jedinstvenu publiku" koja je zainteresovana za reklame.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније