Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ RTS, objavila B.B. ]

11. 02. 2019. 18:25   >>  17:54

PROPUST AVIO KOMPANIJE

Avion vraćen sa leta, jer nije bio registrovan

Avion novozelandske avio-kompanije "Er Nju Zeland" na letu za Šangaj vraćen je iz "administrativnih razloga", odnosno zbog toga što nije bio registrovan.

"Incident nema političke implikacije po naše odnose sa Kinom", izjavila je novozelandska premijerka Džasinda Ardern.

Avion, sa oko 270 putnika, napustio je Okland u subotu oko ponoći, ali se nakon nekoliko sati putovanja okrenuo i vratio u Okland, saopštio je taj nacionalni avio-prevoznik, koji je djelimično u vlasništvu vlade, prenosi Rojters.

Džesinda Ardern je izjavila da svi avioni koji lete za Kinu moraju biti registrovani, ali da avion "Nju Zilanda" nije bio, prenosi agencija AP.

Avio-kompanija se izvinila što je pokvarila planove putnika, navodeći da je "duboko razočarana i frustrirana situacijom".

Saopšteno je da su u međuvremenu svi klijenti stigli u Šangaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније