Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

AA [ Objavio: O.Z. ]

14. 02. 2019. 23:45   >>  23:11

U AFRICI

Crni leopard snimljen nakon 100 godina

Nakon 100 godina u Africi je snimljena rijetka vrsta crnog leoparda.

Nik Pilfold iz Zoološkog vrta u San Dijegu i njegova ekipa početkom prošle godine u rezervatu na području Laikipia u Keniji postavili su kamere koje su snimile crnog leoparda.

U Keniju su otišli nakon što su dobili informaciju o pojavi rijetke vrste leoparda na ovom području.

Pilfold je pojasnio da u svijetu postoji 11 posto leoparda s crnim krznom i da većina živi u jugoistočnoj Aziji. Rekao je da su crni leopardi rijetki u Africi i da su posljednji put zabilježeni davne 1909. godine u Etiopiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније