Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

15. 02. 2019. 08:39   >>  08:08 1

ŠOKANTAN SNIMAK

Influenserka bacala stolice sa 45. sprata

Pogledajte šokantan trenutak, kada Instragram model Marsela Zoia (19) sa balkona stana na 45. spratu baca stolice.

Kako je prenio list San, Zoia je bacila dvije stolice sa nebodera u Torontu u jutarnjim satima i one su sletjele u blizini glavnog ulaza u zgradu. U to vrijeme obično ima ljudi na ulicama i mnogo saobraćaja, pa je sreća da niko nije povrijeđen. 

Djevojka koja je optužena za ugrožavanje života i imovine, predala se policiji nakon što je snimak na kom se vidi njen postupak koji je nazvan "idiotskim".

"Nije to bila samo šala. To je bilo krajnje neodgovorno ponašanje koje je moglo da izazove ozbiljne povrede i smrt", rekao je gradonačelnik Toronta Džon Tori. 

Sa Instagram profila koji je najvjerovatnije povezan sa djevojkom koja sebe opisuje kao influenserku, upućeno je izvinjenje:

"Izvinjavam se svima koje je moj postupak uvrijedio. Iskreno se kajem i prihvatam odgovornost. Niko nije povrijeđen i zato prestanite da me uznemiravate. Mislila sam da su Kanađani fini, ali to nije istina... I ovdje je toliko hladno, odlazim odavde", navedeno je na profilu. 

Nakon kratkog pojavljivanja na sudu, Zoia je puštena uz kauciju od 2.000 dolara i na sudu će se ponovo pojaviti 22. marta. 

Njen advokat je rekao da ju je sramota zbog ono što se desilo i da bi voljela da se ništa od toga nije dogodilo. 

"Naravno, ona nikada ne bi željela da neko bude povrijeđen", rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније